fredag 7 februari 2020

TRUMPS SKULDER...

Som en del av mina följare sedan länge, så har jag sagt att Trumps kommer att slakta republikanska partiet. Och det kan man lugnt säga han gör inför hela världen.

Sett en del av dom amerikanska nyhetsmedia prata om Trump på Youtube. Och sen skulle jag gå på toaletten. Och sen se på teve. Men så insåg jag i mars ska kongressen rösta om dom ska begära in Trumps skattedeklarationer, som varje nyvald president har gjort.

USAS statliga finansdepartement har på order av president Trump vägrat ge ut hans deklarationer. En hög domstol i USA beslöt däremot att dom har till juni månad 2020 att framställa Trumps deklarationer till USAS kongress.

Nu har chefen för finansdepartement gett republikanska ledamöter ekonomisk information om Hunter Bidens affärer i Ukraina. Som redan medier och Biden redovisat.

Han har erkänt på en rad olika media träffar att han har fått hjälp av Ryssland. Och Gullianis maffiakontakter med klienter i Ukraina och bistått Trump med deras vinklade sanning om vem som är korrupt.

Vad alla ska ha klart vad som nu spelas upp i USA, är en unik teaterföreställning med väl målad fasad. Trump har i många år lånat pengar av maffian, så han utför maffians smutsjobb med att förstöra republikanska partiet. Men med åren har han tappat kontrollen över vad han tjänat och hur mycket han har att leva på per månad. I december 2019 lånade Jared och Ivanka Kushner 225 miljoner USA dollar till levnadsomkostnader med Trump Tower hotellet i Toronto Kanada som säkerhet av en oljeshejk. I början på januari 2020 kunde inte oligarken som äger VTB bank som var Trumps borgenär i Deutschebank inte betala lånet. Då en fredagskväll flög Sberbanks jetplan till Kalifornien och intog Mar-A-Lago. Det visades på registrerade internationella flygloggen. Samma helg togs Trumps logga ned från Trump Tower i Kanada.

Så från mars till juni kommer mer saker fram särskilt om Donald Trumps skulder. Och det kommer inte att falla i god jord. Dom som friade Trump från åtalet har fått betalt det kommer att komma fram här i vår. Men dom negativa bieffekterna av deras framstressade lojalitet till Trump,  puttar ner dom några pinnhål och för en del av dom är deras politiska karriär över. Med tanke på deras smutsiga pengar dom erhållit. Men det var ju det Trump och hans vuxna barn Donald jr, Eric och Ivanka gick med på.

Frågan är mer är dom beredda att ta dom juridiska konsekvenser, Ivanka tror jag flyr till sin nya pojkvän i Saudiarabien. För hon är nog inte tillräckligt mentalt stark för fängelset. Kommer hennes nya pojkvän betala hennes skulder ? 

Jag kan lugnt säga jag är inte grön av avund på Trump familjen, utan ser vad som nu händer Trump familjen och ser Donalds ageranden, det där ska man inte göra och definitivt undvika.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar