fredag 21 februari 2020

SVENSKA OLJEBOLAGET NYNAS...

Svenska oljebolaget NYNAS har fått en rysk majoritetsägare oligarkägare GPB Energi Services, som är egentligen dotterbolag till GAZPROM. Dom äger en stor del av aktierna i skuldtyngda NYNAS, som har stora miljardskuld. Får oligarkerna som dom vill, så kan dom begära bolaget i konkurs och därmed köpa billigt upp företaget. NYNAS ligger strategiskt nära en svensk marinbas. 

Först och främst är dessa oligarker ständigt beroende av statliga månadsbidrag, så särskilt framgångsrika och ekonomiskt kompetenta är dom inte. I Ryssland asfalterar man vägarna vintertid, lägger asfalt på snö och i vattengropar. Vilket gör kort levnadstid på dessa extremt dyra asfalterade vägar. Vilket visar en stor inkompetens och avsaknad av kvalitetsintresse i bolagets utförande av jobb för ryska staten.

NYNAS är en leverantör av BITUMEN som är en komponent i asfaltstillverkning. Det är för Finland och Sverige den tillverkningen i första hand är baserad.

Frågan är ska nu Kreml tomtarna skapa mer friktioner med sina europeiska affärspartners och därmed med maffiastil isolera Ryssland ännu mer. Och sänka andra länder med in inkompetenta affärsstil som man gör med Donald Trump och hans familj.

Antingen med sin svenska och finska affärspartner och landsgrannar, ser till att bolaget får friska inte korrupt kapital till bolagets kassa. Så kanske ryska staten slipper ha radioaktivt grus och annat radioaktivt material i sin ryska asfalt. Och visar mer att dom har en bra ekonomiskt sinne och kan baserat på sina föräldrars goda uppfostran, med att hedra deras minne med att faktiskt göra ett bra anständigt jobb 2020.

Är ganska trött dom oligarkernas förbaskade inkompetenta affärsstil, vilket lämnar ett inte så gott trovärdigt arv till familjens efterkommande generationer. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar