torsdag 13 februari 2020

TRUMPS POLITISKA KAMPANJ 2020...

Donald Trump bestämt sig för att budgeten för 2020 års politiska kampanj till 1 miljard USA dollar.

Dom pengarna går till att köpa upp datauppgifter om vad dom amerikanska väljarna har för fritidsintressen och därmed riktar speciell falsk media nyheter och propaganda till väljarna på Facebook med reklam anpassad till väljarnas Facebooksida. Även till Twitterkonton där kommer reklamen via mail till internetanvändarnas mejlkonton. Så om man söker på Google vissa saker upprepade gånger, så riktas kampanjbudskapet till ens intresseområden, fast i Trumps egna ekonomiska syften som tjänar hans företag.

Dom riktade kampanjnyheterna kommer i överflöd i debatt flödet och vars nyhetskällorna hämtats går inte att få fram, vilket gör att till slut tror man inte på någon nyhetsmedia och till slut inte på Trump, förrän man ekonomiskt förlorar och ser verkligheten av hans vallöften.

Men sen måste man ju se Donald Trump som president för republikanerna, som den verkligen är. Bilden av republikanerna och deras ideologi är Trump, men George W Bush gjorde det mer raffinerat än Trump. Trump är en 72 år gammal man med en 4 årings hjärna med maffiaideologi.

Då det gäller Google, Facebook, Twitter, Tinder, YouTube med flera så undrar man för vilka skapades dessa bolag för? Var det för folket skulle få lättare att kommunicera och diskutera med varann över våra länders gränser. Och därmed skapa fredligare kontakter och anda mellan länderna och hålla kontakt med vänner. Eller var det för att samla data om användarnas internetvanor och därmed sälja till olika bolag och politiker till politiska styrningar av befolkning.

Då är ju bolagen och politikerna mot befolkningen, då har ju internet blivit ett vapen till att styra folkets viljor som passar bolagen och dom rika väletablerade politiker eliten. Det är ju precis som AI, som Trump använde mot Bernie Sanders i en kampanjvideo. Då inser man att till och med USA, Kina och Rysslands presidenter kan också bli utsatta för AI bedrägeri med krigspolitiska syften att skapa krig och kaos. 
AI= artificiell intelligens.

Damer och herrar det är dags att FN:s medlemsländer sätter sig ner och tar allvarlig diskussion hur internet och AI ska användas för att skydda befolkningen mot olagliga användande av AI särskilt och hur mycket övervakande och i vilka syften internetbolagen delar med sig av kundernas datauppgifter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar