torsdag 15 juni 2017

BLACK JACK PLANET...


Då Putins vänner konstruerar ett stridsplan som dom kan använda kärnmissiler då följer man inte Parisavtalet Putin skrev på. 

Precis som han gjort avtal med Nordkoreas ledare om vapen och delar till missiler mot att hans kompisar får gratis arbetskraft till bygget av Fotbollsstadion i Ryssland. Och ytligare ett sätt att blidka Kim för dom Nordkoreaner som dött i vinter av hunger och extrem kyla så låter han oligarker resa till Nordkorea som turister.

Samtidigt som det pågår en konflikt så tror han att med hans inträde på scenen så blir han sedd som en fredsduva så stridande parter köper ryska vapen. Hittills har det inte kommit fram några direkta miljövänliga produkter från Ryssland. Och det kan nog med stor säkerhet bero på att han och hans oligarker äger gasbolagen, oljebolagen och stora delar av Rosatom. Och skulle det bli för mycket av miljövänliga produkter som kräver mindre gas, olja och bensin så blir det ett hot mot deras existerande lyxliv. Därav bara bensinslukande och miljöförstörande produkter, så nån direkt fredsduva är inte det ryska oligarkgänget snarare tvärtom.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar