lördag 10 juni 2017

TRUMP SOM PRESIDENT ....



Att inte Donald Trump med sina barn inser vilken farlig handling dom begår mot amerikanska staten i och med att dom läcker information direkt till Vladimir Putin. Och Vladimir Putin har blivit mer arrogant, egocentrisk och cynisk men mer girig på makt och pengar. Och på nåt vridet sätt så tycker Donalds barn att det är nåt att eftersträva att tillhöra den kriminella klicken av mindre nogräknade människor som hellre ser oärlighet och maffiametoder som ett helt naturligt sätt att tillskansa sig rikedom och ytlig lycka. 

Att det är kört för Kreml elitens och övriga oligarkers barn och barnbarn då det gäller att vara trovärdig ärlig affärspartner. Men man inser också att den insikten har inte Donald Trumps barn. Vi äldre minns alla Saddam Hussein och hans 2 söner. Trump är en amerikansk version av familjen Hussein liksom den ryska makteliten är ett liknande problem för ryska oppositionen och den ryska befolkningen. 

Både USA och RYSSLANDS befolkning har min djupa sympati för vad Donald och Bannon och Vladimir i sin hatiska hämndgiriga blindhet kokar nu ihop. Frågan är bara vilka politiker i USA har ryggrad för amerikanska befolkningens räkning att stoppa den amerikanska landsförrädaren innan han ger ut koderna till dom amerikanska missilerna till Putin med sina ryska hackers att kontrollera.

Om man saknar drama på teven se nyheterna om USA och den amerikanska presidenten med dess republikaner, en amerikansk drama i extrem version av megaformat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar