fredag 23 juni 2017

RYSKA MILITÄR PILOTER....


Jag tror det är dags att börja ta itu med Vladimir Putin och hans vildhjärnor till oligarker. Dom galningarna har börjat tappat helt och hållet etisk och all moralisk kompass.

Först och främst lära generalerna Shugon och Rigozin riktig etisk militär kodex. Och all gamla KGB gubbar med sina idioter till övriga oligarker  börjar inse dom har gått över gränsen av vad som är anständigt och etisk acceptabelt i dagens värld. Både privat och affärsmässigt. För jag ser dom som idiotiska jokrar som har noll trovärdighet. Men det enda dom verkar bra på korruption, kriminalitet och skapa krig och kaos i andra länder.

Att Ryssland är en näste för extrem nazism, korruption och maffia med Vladimir Putin som ledare, villkoret han tillåter det är att han får % på deras vinster. Ju sämre och vidrigare beteende oligarkerna och dom kriminella uppför sig mot hederliga människor ju gladare och stoltare blir Vladimir Putin. Vissa av dom extremt rika oligarkerna får medaljer för gott rysk korrekt beteende enligt Putins maffia synvinkel på dagens värld.

Tyvärr så länge som Kreml eliten uppför sig som maffiadrägg kommer resten av ryska maffian, militären och oligarkerna inte kunna uppföra sig anständigt i affärer eller privat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar