tisdag 13 juni 2017

PUTINS SÄTT HANTERA DEMONSTRATIONERNA....


Om han tror att han vinner poäng med att fängsla barn och bötfälla gamla tanter för livet för att dom demonstrerar mot extrem fattigdom som detta galna oligarkstyre ger som alltmer breder ut sig i Ryssland, misstar han sig rejält.

Det är ett gäng gamla obstinata gubbar Usmanov, Peskov, Chetsin och Putin, det enda som kommer ur Kreml eliten är massförstörelse vapen som smutsar ner och efterlämnar gifter i dricksvatten vilket gör att Putin följer inte Paris överenskommelsen han skrev under, forcerar fram med andra länder  att Rosatom ska bygga fler smutsiga kärnkraftsverk, hur han ska få in andra politiker i ryska skuldberg där han kan göra politiska påtryckningar som han gjort med Donald Trump och hans kabinett.

Jag tycker mer och mer Putin och hans obstinata oligark gäng saknar positiv miljövänlig produktiv intelligens , bra på måla upp en gammal rysk fasad, cynisk, arrogant, intolerant, bottenlöst girig och förlorat gränsen för vad som är lagligt och kriminellt. Som också kommer mer till yttryck i affärsförhållanden med utländska företag och investerare.

Varför annars använder alla 1000 rikaste oligarkerna statens kassa till sin dagliga konsumtion för lyxbostäderna runt om i vår värld,båtar, lyxbilar, resor, utländsk sjukvård om inte deras bolag är kraftig skuldsatta för dåligt skötsel och dålig koll på företagets ekonomi. Samtidigt som dom drar ner löner, pensioner, bidrag, sjukvård, infrastruktur så ökar oligarkernas uttag från statens kassa fast dom inte betalar någon som helst skatt.

Det är ingen affärspartner jag skulle fördjupa mitt företagsaffärer med av etiska skäl om jag hade aktieägare med etiska principer och moral. Men som allt annat då mycket pengar kommer in i bilden verkar folk förlora förståndet tyvärr. Vilket visar mer att dom saknar integritet. 

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar