fredag 16 juni 2017

EXTREM TERRORISTERNA I SVERIGE...


Det har dom senaste dagarna talats om hur mycket extremister som hotar vårt trygga Sverige som har återvänt till Sverige.

Bland som har vi också ariska kvinnor och män som är dragna åt det kriminella hållet och inte har rent mjöl i påsen så att säga. Istället för att linda in dom jävlarna i bomull och ge dom höga bidrag för att få in dom på bättre tankar har ju inte det senaste 10 åren inte lyckats. vore det inte bättre om alla extremister som varit på träningsläger för terrorister utvisas permanent på livstid oavsett om avskrädena är ariska eller inte.

Det är ju nu sista utvägen eftersom allt annat vi prövat stärkt och ökat antalet extremister är det hög tid att ta av bomullsvantarna av och sätta skarpa över hela laget då det gäller att stoppa rekryteringen av extremister till terroristernas galna träningsläger. Då är större förlust att göra om man väljer den vägen att bli terrorist, för nu vet man mer vad extremister står för och gör. Men nu är det för låga risker av förluster för att bränt barn ska sky elden. Permanent utvisning och bannlysning att vistas i Europa eller demokratiska länder om man varit, är eller deltagit i terroristernas träningsläger. Det svider mer och skapar den begränsning terrorgrupperna ändå kommer på rekryterna men då blir det istället från terroristerna en dyrare räkning att ansluta sig. Detta borde ju bli en enkel sak att få igenom i EU och FN tycker jag, man ska ju skydda dom hederliga medborgarna. Eller ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar