tisdag 18 december 2018

PUTINS ENADE RYSSLAND...

Vladimir Putin säger stolt och återkommande han för alla religioner och klaner i Ryssland. 

Då ställer jag mig frågan, nu i veckan har RYSKA MYNDIGHETER slängt ut några av dom kvarvarande URBEFOLKNINGEN  tatarer pensionärer på gatan, för myndigheterna dom skulle ha deras fastigheter till bättre saker än låta skattebetalande ryska pensionärer ha tak över huvudet i den ryska smällkalla vintern. Det blir många ihjälfrusna lik av åldringar, spädbarn och småbarn i den ryska federationen vintern 2018 och 2019.

För i oligarkernas introverta planerande och dränerande av ryska statskassan, kommer det från oktober 2018 till februari 2019 vara 5% av ryska befolkningen som hemlösa av 150 000 000 människor. I Sverige har vi 0,04% av Sveriges befolkning som är hemlösa men här finns det övernattningsställen i olika delar av Sverige. Som gör att dom får vila sina kroppar och får mat i sig. Ryssland har inga hjälporganisationer eller någon kyrkas hjälporganisation som i Sverige.

Det är tragiskt att Kreml eliten väljer att skapa så många mänskliga tragedier i Ryssland och särskilt nu i december 2018, det blir många hemlösa åldringar och spädbarn och småbarn som kommer att frysa ihjäl i Ryssland över jul och nyår. Vilken jävla start 2019 för ryska Kreml eliten att lägga det på sina barns skuldbörda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar