onsdag 5 december 2018

USAS & RYSSLANDS KÄRNVAPEN...

Att USA bestämt sig för att öka sina kärnvapen behöver inte Ryssland göra det. USA har haft sina miljöproblem nu visat handgripligen för dom amerikanska medborgarna. Då borde det varit en allvarlig varningsklocka att inte utöka kärnvapenarsenalen. 

Ryssland har allvarligare miljöproblem eftersom man inte har någon som helst miljöhantering för civila sopor såväl som företagens sopor kemiska såväl uranavfall eller giftigt avfall. Dom har heller ingen fungerande avloppssystem från toaletter. Vilket har börjat visa sig i sjöar, floder runt om i Ryssland med död fisk och hälsofarlig bakterieflora där befolkning badar.

Så både Ryssland och USA kommer att ha rejäla miljöproblem och naturkatastrofer, så jag börjar förstå varför vissa människor flyttar från dessa länder i förebyggande syfte på grund av regeringarnas idiotiska beslut och dess konsekvenser.

Tyvärr är vissa fartblinda på verkligheten och skapar ett dåligt arv för sina kommande generationer i sina familjer. Dagens profittänkande kommer före planering på längre sikt både miljömässigt som ekonomiskt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar