måndag 17 december 2018

RYSK TROLLFABRIK UTPRESSAR...

Att bygga upp trollfabrik som Putins 'kock' har gjort.  Sen ska tilläggas att Putins 'kock' med samma ideologi startar guld och diamantgruvor i samma ideologiska anda i Afrika. Nu har det kommit fram att denna trollfabrik utövar ekonomisk utpressning mot dom trollfabriken trollar. Sen har vi ryska omtalade Sberbank som Donald Trump har ett stort banklån hos, därav hans agerande för att slippa betala banklån enligt avtal med Kreml eliten.

Nånting i ryska federationen Ryssland har gått väldigt fel då Ryssland har blivit en negativ affärspartner som dränerar sina partners ekonomiskt därför att deras girighet på extrem lyx både i bostäder och konsumtion har blivit bottenlösa och gränslösa stark till internationell olaglighet.

Att Kreml eliten använder sina bolag som utpressningsorgan och inte som arbetande börsnoterade bolag som öppet och hederligt anständigt gör affärer globalt, det är tragisk utveckling som nu Ryssland ska inleda 2019 med. Ännu sämre rykte och sämre legat till kommande generationer i sina familjer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar