torsdag 20 december 2018

USAS TILLBAKADRAGANDE I MELLANÖSTERN...

Att USA drar tillbaka sina trupper i Mellanöstern är tragiskt, eftersom dom har haft en balanserande effekt på krigen mot terrorismen i Mellanöstern.

Nu då Ryssland, Iran och Turkiet som har varsin agenda alla döda sina grupper i Mellanöstern som dom ser som hot mot sig själva. Och Bashar al-Assad måste hålla DAESH vid liv eftersom dom tjänar 2 syften för honom: att ha kvar Rysslands militära styrka och döda så många sunniter som möjligt med ryska vapen och bomber.

Ryssland nu helt och hållet kontrollera Syriens olja och ta profiten för sig själva. Låta andra länder som dom ser som sina affärspartners betala notan för den totala förstörelse av fastigheter och miljö Ryssland med sina medhjälpare. Och kontrollera och demolera samarbetsorganet OPEC för Mellanöstern, för ett demokratiskt fredligt organ som OPEC är ett reellt hot mot Ryssland och oligark ideologi.

Är dom trovärdiga fredsduvor och rätt personer som kan ena Mellanöstern...


Men det finns en cynisk uppsida med detta, nu får dessa terrorgrupper, talibanerna sikta sitt ha och förakt med försök till angrepp mot Turkiet, al-Assad, Iran och Ryssland medfullkraft med allt vad det innebär. I sina blinda girighet för nå sina mål har dom glömt att det finns en baksida som är större dom tillsammans. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar