fredag 7 augusti 2020

DAGENS HANDELSVAROR...

Vi har dagens handelsvaror som är svaga och inte kan försvara sig mot tungt beväpnade korrupta kriminella.

Vi har utrotningshotade djur och vi har unga kvinnor och minderåriga flickor och barn.

Handeln med utrotningshotade djur omsätter miljarder för en kort period på den här jorden, eftersom dom kriminella tjuvjägarna tänker kortare än deras näsa räcker. Sen då deras barnbarn är vuxna ock bildat familj kan tjuvjägarna stolt säga till barnbarnen, - var stolt över mig jag morfar/farfar var med och utrotade tiger, lejon, buffel, noshörning, elefant, leopard, gepard, snöleopard, bergsbock, bisonbufflar, orangutanger, gorillor, schimpanser. Är några av världens vilda djur som snart inte finns i viltreservat.

Handel med minderåriga barn och tonåringar som kidnappas runt om i världen omsätter miljarder eftersom det finns vuxna som ser barnen som sexobjekt och är beredd att betala för barnsex. Det finns många krav på vad pedofilerna vill ha, vilket gör att allas barn är möjliga måltavlor. Där minderåriga barn försvinner lättast är dom länder som är genomkorrumperade från polis, tull och regering. Där barer serverar obegränsat med alkohol till obetänksamma föräldrar. Även lätta måltavlor på semester är ungdomar som tar sin utlandsfylla och alla är upptagna av sig själva och bli så packade att dom tappar verklighetsuppfattning. Där siktar man in sig på snygga välformade tonårstjejer.

Sen barn i Asien som kidnappas och fryses ned för organskörd, har också blivit en handelsvara. Som omsätter miljarder.

Så dagens barn växer upp med en betydligt farligare tillvaro än för 10 år sedan. Där vilda djur, barn ,kvinnor har blivit handelsvaror, lönsamma även för korrupta regeringar. Som tar en bit denna marknad i form av mutor. Som även blir farlig för dom korrupta och mutade särskilt deras barn och barnbarn.

Det här är dagens verklighet skapade av dagens vuxna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar