tisdag 25 augusti 2020

RUPERT MURDOCH...

Såg faktaprogrammet om Rupert Murdoch som äger The Sun i Storbritannien, Fox News i USA och mediabolag i Australien bland annat.

Alltså USA och Storbritannien är helt beroende av denne man och hans goda vilja. Dessa länders politiker kan antingen vinna ekonomiskt och politisk makt på att följa hans minsta politiska önskningar inom den ekonom politiska sektorn. Förra året dök det upp fiskar, som ålar med 2 huvuden först i USA och sen i Storbritannien. Jag undrade varför bara dessa 2 länder, nu vet jag 😧.

Han var för att Storbritannien skulle gå ut ur EU och med sina mediamakt stöttade BREXIT. Vilket spelade Ryssland rätt in i famnen och den  korrumperade maffiaeliten från forna länder som tillhört Ryssland och nya ryska korrumperade kriminella maffian. Vilket har gjort Storbritannien har 60% av landets banker hanterar maffiakapital.

Som han ser ekonomiskt lönsamt för sig och sin familj får för andra länder en ekonomiskt och politisk katastrof. Som nu befäst kriminell korruption ända in i brittiska kungahuset.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar