fredag 7 augusti 2020

HOTET MOT SIBIRISKA TIGERN...

Ryssland styr av totalkorrupta oligarker och det gör mig orolig för den sibiriska tigern. Nu då man fått veta mer om tigerfarmare och hur dom fungerar, så sista landet med tiger i sin vilddjursfauna, så finns det stora orsaker att vara rejält orolig för sibiriska tigerns välbefinnande. Man vill inte att dom blint giriga hjärtlösa oligarkerna och deras hjärtlösa avkommor börja bli tigerfarmare som i Asien.

Att se dessa djur be människor om hjälp att få komma ut från trånga utrymmen och på tigerns vis frusta pratande med människor om hjälp. Dom sökte trygghet i vilt främmande människor som tigrarna såg inte var ett hot mot dom. Inte aggressiva vrålande utfall. En del av djuren låg känslolöst tittandes på omgivning, snacka om nedvärdera ett så graciöst vilt djur.

Så nu står sista hoppet om värna om sibiriska tigerns säkerhet att få existera i vilt tillstånd i den ryska sista vildmarken till ryska Kreml eliten. Om det inte exploateras för gamla obstinata giriga utlandsboende oligarker. Som saknar fosterlandskärlek för Ryssland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar