söndag 2 augusti 2020

JOE BIDENS UTRIKESPOLITIK...

Det sägs att Joe Bidens politiska kärnmedarbetare tillhör en mer strikt militär hållning till utlandet. Och med militären placerade i dom länder dom hjälper i nöd. För som det nu är så har republikanerna majoriteten i  verkställande utskottet. Men nu verkar det bli en rad kärnpolitiker med sikte på att göra affärer med länder i nöd, då det gäller militär stöd till länder i nöd. Både demokrater och republikaner. Med den militära placeringen så säkerställer dom kontrollen av landets resurser och politiska ledare som passar USAS ekonom politiska agenda.

På 40-talet bestämde USAS politiska maktelit att man måste begränsa antalet barn som i Kina, Indien, Japan och Afrika hade i sin familj. Detta genomfördes helt i USAS kontroll med FN som förkläde. På 1960 talet insåg en rad EU länder att amerikanerna gjorde abort på kvinnor i Kina som hade foster som var 5,5 månader gamla. Då hoppade bland annat Sverige av och en del andra demokratiska länder. För en ekonomisk utredning visade av dom länderna klarade sig bättre ekonomiskt med flera barn och att någon fanns till hjälp för  åldriga föräldrar.


Jag trodde att ha Donald Trump som president skulle få politiska eliten att byta kurs och inse 1956 politiska agenda inte tillhör 2020 politiska agenda. Med nytt och fräscht blod i regeringen borde också ny politiska influenser sätta sin prägel på USAS politiska agenda för framtiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar