onsdag 8 september 2021

KAMPEN OM AFGHANISTANS OPIUMODLINGAR...

 


Dom nuvarande grupperna i Afghanistan kommer nu att kämpa om Afghanistans opiumodlingar om kontrollen och profiten från försäljningen av knarket. Sen från Afghanistan till kunderna övriga världens missbrukare som är idag 85% av världens kokain konsumtion. Det är drogkartellerna som från Afghanistan till kunderna i övriga världen tjänar dom stora pengarna.

Afghanistan har 3 000 000 kokainmissbrukare idag i Afghanistan,60% män och 40% kvinnor. Och dom lever under sharialagar. Men enligt är droger och alkohol förbjudna,som om dessa interrim regering fortsätter med opiumodlingarna bryter dom faktiskt mot sharialagarna med egna handlingar i verkligheten.

Afghanistans interrim regering kan själva vilja sluta med opiumodlingarna,men det slutgiltiga beslutet ligger hos dom utländska mäktiga drogkartellerna, som lever med fokuseringen 💰 vinsten från Afghanistans kokain. Med krigsherrarna i Afghanistan vinst på 400 000 000 USD i vinst till sina privata förmögenheter.


Så vi det hederliga drogfria okorrupta världsamfundet inser nog att vi är som en liten 🐜 mot en stor destruktiv drog 🐘 då det gäller Afghanistan.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar