lördag 11 september 2021

PAKISTANSKA MAFFIAN ?

 


Med tanke på att ISISKP soldat med hög pakistansk rank har träffat en hög talibanledare i Kabul,så inser man nu har Pakistan den egentliga makten i Afghanistan. Bombattentatet mot Kabuls flygplats i slutet på augusti, var TNT från en pakistansk militär anläggning. Och eftersom det är känt att Pakistan utbildar terrorister, samtidigt som Tyskland, Frankrike och USA betalar pakistanska regeringen hjälpa till att bekämpa terroristgrupper. Dom anser att dom har rätt att köra i två filer fast dom får betalt för att köra i en fil så att säga. För Pakistan är terrorism en lönsam affär. 

Frågan man ställer sig är det någon skillnad på pakistanska maffian och regeringen. Maffian vill åt vallmoodlingarna och regeringen vill Afghanistans mineraltillgångar. Om nu Pakistan utbildar importerad terroranhängare,då är ju steget lätt för regeringen att ge ISISKP och ISIS-K en liten nukleär skuddmissil. Man måste inse Pakistan har förlorat alla etiska och moraliska värderingar, gränser. Det är samtidigt fascinerande att se Pakistan blir ett asiatiskt Mexiko. Men man trycker att länderna i Mellanöstern ska snart sätta ner foten och säga stop. För dom har både vapen och militär styrka för att sätta stop för Pakistans övertagande av Afghanistan.

Frågan vad för åsikter har dom utländska drogkartellerna som styr leveranserna av kokainet och metamfetaminet från Afghanistan. Kommer pakistanska maffian kunna mäta sig med Mexikanska och Columbianska maffian.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar