söndag 24 februari 2019

IS-SVENSKARNA...

Nu har många västländer som fått många hot från IS och med åren nöts empatin för dom som får familjer därnere i IS-region bort.

Så nu då dom intervjuas så fördömer dom inte handlingarna IS begått under årens lopp och tycker det inte är fel att dom lärt sina barn skurit andra människors med kniv. Och förväntar sig att vi ska nu tvärt tro på vartenda ord dom säger. IS vill ha vilande celler i västländer så därför vill dom ha straff i Sverige. Därför här har vi egentligen inga lagar för krigsförbrytelser gjorda i föreningsform som i IS. 

Folk i västländer har fått nog av hot och hat ifrån terrorgrupper där anhängare först sökt skydd i våra demokratiska länder, för att sen i affekt hota och hata dom som gett fristad från krig och konstanta hot. 

Det är positivt att nu både politiker och befolkning sätter ned foten och inte tar hem IS anhängare för att dom ska få mildare dom i demokratiska länder. För det är först nu vi verkligen kommer att avskräcka fler för att ansluta sig till fler terrorgrupper, då ett verkligt hot om att inte kunna återvända till fredligt demokratiskt land blir verkligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar