lördag 23 februari 2019

RYSK KYRKOGÅRDSMAFFIA...

En kvinnas man dog och då hon skulle med sina döda man i kista till gravplatsen fanns där 30 stycken kriminella män som begärde 50 000 rubel av henne utöver vad hon betalt begravningsbyrån och för begravningsplatsen till ryska kyrkan.

Hon vägrade betala gravplatsmaffian, så hon i desperation och sorg ställde öppen kista med död make framför borgmästaren. Den ryska borgmästaren försökte också begrava hennes man, men 30 maffiamän lät han inte komma fram till kistan som stod framför borgmästarens arbetsplats, maffian krävde 50 000 rubel av änkan vilket hon inte hade.

Sen filmades maffiamännen på stadens gravplats och dom frågade varför man inte får begrava sina döda, maffiamännen sa att dom kontrollerar nu stadens gravplats och därmed kan också ta betalt för att begrava döda människor på rysk ortodoxa kyrkans mark och egendomar.


Så förutom att Duma politikerna höjer skatt på cyklar, bilar, gas, vatten, fastigheter, små och medelstora företag, sopavgifter, drar in barnbidrag, handikapp bidrag, pensioner, sjukbidrag och höjt momsen. Staten har även ökat priser på bensin, gas, matpriser har ökat. Planerade renoveringar av sjukhus har ersatts av låna pengar till knarkproducerande länder i utbyta mot knark. Sista raden av land att ingå 'affärer' med är Mexiko.

Dom så kallade fastighetsbyggen har varit palats för utlandsboende oligarker med medborgarskap i annat land.

Så utvecklingen i Ryssland har varit åt det gravt kriminella hållet och ryska befolkningen 100% boende i Ryssland med endast ryskt medborgarskap har börjat fått nog. Och det har lagt sig som ett depressions dimma över Ryssland. Vilket är helt klart, med så depressiva ledare som skapar så mycket elände och tragik i sitt hemland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar