fredag 15 februari 2019

RYSSLANDS 2 MÄKTIGA MAFFIAGRUPPER...

Jag blev förvånad att Vladimir Putin vill bekämpa maffia. Men det visade sig att det blivit maktkamp mot hans maffiagrupp och en kontrahent till Putin gruppen. 

Frågan består i att vem av grupperna som ska få ha tyngre militärklassade vapen i sina bilar, för att snabbare och dödliga sätta motparten på plats eller döda konkurrenten.  Och vem som ska få ge Dumans politiker kokainet/heroinet och dela ut drogerna till vanliga folkets missbrukare för att på enkelt sätt sätta bråkmakare ur spel och få mer fogliga till vad regerande maffiagrupp vill styra landet i fråga.

Jag blev lite fundersam av att Vladimir Putin skapade en bestående dödlig konflikt mellan FSB och vanliga polisen, att dessa 2 sektorer skulle få kämpa på dödlig väg om Putins gunst. Det visade sig i början att FSB hade övertaget mot vanliga polisen, då FSB i lyx Mercedes Benz körde ihjäl en trafikpolis på öppen gata i Moskva. Det var så FSB vann Putin gunst och större makt, men samtidigt blev oligarkernas smutsiga hantlangare.

Nu idag finns det poliser som är fulla på jobbet med skarpladdade vapen, som misshandlar vanliga människor och pensionärer och fortfarande får behålla jobbet. Och har låg lön vilket inbjuder att små ryska maffiagrupper kan lätt köpa poliser till sina syften. Så dom poliser som är hederliga och anständiga, som jobbar för att upprätthålla ryska polisen är ytterst marginellt liten. FSB har nu blivit husoligarkernas smutsiga hantlangare som spränger hus även med boende i fastigheten. Äldre hus som nya rivs för att bygga oligarkers nya extremt stora dyra palats eller annat deras dagliga infall säger dom.

I och med att Vladimir Putin med den nya dekretet stadfäst att han vill ha kontroll över droghandeln och tänker tillåta fortsatt anarki då det gäller vapenlagar. Innebär hans maffiagäng och en rad andra maffiagäng har tunga vapen i sina bilar och kan när som helst börja skjuta skarpt vars som helst i Ryssland även där utländska företagare och rysk befolkning befinner sig. Till och med i Moskva nära Kreml.

Inser att Ryssland med detta beslut har tagit steget från affärkompetens till inkompetens och till maffiabeteende mot civil såväl som statlig affärskontakter. Vilket nu en allvarlig varning bör utfärdas att var ytterst försiktig med att investera i Ryssland även om man är civil eller statlig.

Till Kreml eliten säger jag...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar