onsdag 20 februari 2019

SWEDBANK AFFÄREN...

Att Swedbank har tagit emot ryska svarta pengar säger jag inte emot. Men USA ska inte komma med fördömanden utan se igenom sina egna banker och deras affärer med ryska oligarker.

Likaså banker i Frankrike, Tyskland, Cypern, Portugal, Spanien, Turkiet och Israel. Det är med stulna svarta pengar oligarker köpt lyxfartyg, byggt lyxpalats, lyxlägenheter, köpt fastighetskomplex i Tyskland, Storbritannien bland annat.

Så innan alla börjar komma med jättestora verbala fördömanden städa ut den egna ryska korruptionen i landets banker. Sen då ni har städat  ut korruptionsaffärerna med Ryssland 1200 oligarker som nu äger fastighetskomplex, lyxpalats, lyxfartyg, lyxlägenheter, delägare i globala internationella bolag som Glencore International för att nämna en av många, runt om i världen.


Så en rad länders ledare skulle verkligen med sina regeringar göra en ekonomisk etisk verklig städning på affärssektorn inte bara Danmark och Sverige, vi var bara början på isberget. Det kommer mer, helst att man städar ut smutsen av fri vilja än domstol eller avslöjande tvingar till städning.

 Tack för ordet gott folk...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar