söndag 11 augusti 2019

ALASKA LAXEN...

Att Alaska har bra laxbestånd och rent vatten, innebär att laxen där har så gott som ingen gifter i den vilda laxen.

Nu då amerikanska gruvors ägare som även sponsrat Donald Trump till att bli president för att få igenom förgifta och förinta det vilda beståndet av vild giftfri lax i ALASKA. Att sen flera tusentals arbetstillfällen inom fiskesektorn och turistsektorn försvinner och ökar arbetslösheten inom den sektorn som har kunnat ge skatteintäkter för 40-50 år framåt. Men istället får igenom en tillfällig arbetsboom inom gruvor med skatteintäkter för 15-20 år. Med sen floder, sjöar, markområden som  åkrar, dricksvattentäkter förgiftade.

Amerikanska ägare av gruvor är kända för att inte ta sitt miljöansvar , men ta miljövårdsbidrag från IMF till aktie- och kapitalutdelningar istället. Som Glencore International.

Men som tur är så är Europa lite mer förutseende i detta fallet. Så i Norge och Sverige har vi odlad lax där inga gruvor och annan miljöfarlig verksamhet är. Så AMERIKANER, KRÄV VÅRAN LAX I ERA BUTIKER. Då slipper ni gifterna.

Så eftersom att Donald sr, Ivanka, Eric, Donald jr TRUMP inte vill lämna ett bättre arv till sina barnbarn och efterkommande generationers liv, TACK FÖR FAMILJEN TRUMP kortsiktighet och inkompetens och att republikanerna och NRA stödjer det för sina familjers efterkommande. USAS förlust, våran vinst.

Äntligen stärker Trump EUROPA, MAKES EUROPE GREAT AGAIN.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar