onsdag 14 augusti 2019

RYSSLAND KÄRNVAPENOLYCKOR...

Att Vladimir Putin bakom ryggen på oss, hållit på att försöka göra mer dödliga radioaktiva kärnvapen, var så klart dömt att misslyckas. Det är nog nu med hat och ondska.

Till och med Trump har folk börjat fått nog av. Till och med republikanerna, så pass mycket att en republikansk politiker kommer att ställa upp som mot opponent till Trump. men det gör han helt baserat på den ekonomiska biten. Inte försätta USA mer i skulder.

Men åter till Vladimir Putin och hans hemliga kärnvapen. Ryssland börjar vara en gigantisk tragisk bild hur det är inne i dom korrumperade oligarkernas hjärna, inklusive Debripaska som bygger stålverk i USA.

Så lilla gubben Vladimir Putin, nu efter en rad olika allvarliga olyckor, inser du nu att det är inte meningen att ni ska inte tillverka mer massförstörelsevapen det har inte ni eller övriga världen tid eller råd med. Om du vill ha något att lämna till dina barnbarn. Eller ska ni oligarker lämna över en radioaktiv soptipp eller ett fosterland värd namnet och som ni kan känna er stolta över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar