söndag 4 augusti 2019

MAMMA&BARN IHJÄLSKJUTNA I EL PASO...

Dessa 2 män tycker om NRA och sponsras av NRA i deras politiska karriär. Och det gör större delen av den republikanska politiker eliten.

Att 9 människor sköts ihjäl, däribland en mamma med barn i famnen som avled på plats. Saknar betydelse för republikanerna, Trump och NRA.

Min empati till dom anhöriga som mördades i El Paso.

Då det gäller Donald Trump och republikanska politikerna, så...


Så ärade demokrater...

Ni vet att republikanerna består av vapenlobbyister, vapentillverkare, vapenälskare och NRA. Även om nu denne unge man hade VAPENLICENS FÖR EN MILITÄRKLASSAD MASKINGEVÄR MED SKOTTMAGASIN PÅ 20-25 KULOR som CIVILPERSON.
Så gott folk samma procedur som alltid, lagarna förändras inte till striktare lagar, utan mer lösare lagar. Med tyngre vapen som ska enligt vapenkramarna skydda dom och deras barn. Och som ger rätten om en främling kommer för nära av användas för att skydda sig. Men många har droger och alkohol i samband med vapen tyvärr. Brott som dessa masskjutningar sker vid alkohol, droger och psykoser.

Så...

Så enligt republikanerna inget katastrofalt har hänt, det har gjort av en sinnessjuk ung man det är allt. Att en civilperson har vapenlicens för en tung maskingevär militärklassad, som används vanligtvis av militär, saknar betydelse. Det är ingen skillnad i USA på militärklassade vapen och civila vapen. Så som amerikanska barn i USA...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar