lördag 3 augusti 2019

PLASTKORALLER ??

Fått en mental spark i rumpan, det har kommit fram miljönyheter om man har hittat en ny typ av koraller.


PLASTPÅSAR SOM BLIVIT FORMADE SOM KORALLER. Världen har fått sina första PLASTKORALLER. Och som många vet så vissa plastpåsar avger giftiga mikroplasmer, då inser man det gäller även dessa plastkoraller. För gravida kvinnor är mat som innehåller  mikroplasmer som fisk att man tänker sig noga för vad man äter för mat. Även som fertil kvinna och logisk borde det gälla barn också både pojkar och flickor.

Tycker moder jord skämtar på grövsta sätt hon kan. Men man får ändra sitt sätt att konsumera. Jag har slutat använda flytande tvål på plastflaska. Det blev billigare och drygare. Slutat med produkter, så kallade hälsoprodukter som innehöll PALMOLJA, eftersom palmoljan är giftig för djur som människor. Då blev det matprodukter från länet. Men det är ju olika beroende vilket land man bor i. Men ett gott råd, läs innehållsförteckningen innan ni beslutar om ni ska köpa den. Palmoljan är giftig och förstör orangutangernas levnadsområden och palmodlingarna är giftiga så inga djur lever på den inte ens råttor, möss eller ormar. Det säger mig en hel del.

Börjar vi ändra på vilka produkter vi handlar och äter, inte slänger plastpåsar i djurparker, sjö eller hav. med tanke på att djuren svälter plastpåsarna och sen utan vår översyn går en plågsam död till mötes.

Bara den lilla förändringen gjorde min ekonomi bättre och min kropp och humör gladare. 

Så besluta, gör kylskåprensning, köp nya hälsosamma produkter och njut första dagen av dina nya sunda vanor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar