måndag 26 augusti 2019

BESKJUTNINGARNA I MALMÖ...

Med tanke på vilken sorts skjutvapen gärningsmannen som sköt den 30-åriga mamman till döds i Malmö, fast han siktade mot andra kriminella.

Sättet han först springer mot en återvändsgränd med parkerade bilar och sen springer tillbaka med vapnet i handen, visar en viss drogpåverkan och stress kick hade han.

Men skjutvapnet får endast innehas av militär med speciallicens, sådana här vapen får ingen vanlig medborgare vapenlicens på. Det innebär att detta är ett importerat vapen av kriminellgruppering.

Så en praktisk logisk agerande vore efter så många beskjutningar med olagligt importerade vapen borde hela parlamentet ekonomiskt stärka upp polis och tull. Så man stryper importen av dom olagliga vapen till Sveriges gränser. Sen polisen kan lättare hantera med strypt vapentillgång i dom kriminella gängen , så dom utsatta områden blir tryggare och distriktspolisen lättare kan hantera gängen. Så då sen mer anhöriga till dom nya flyktingar kan känna sig trygga istället tro kriget och terrorhoten har flyttat till Sverige.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar