onsdag 21 augusti 2019

VEM STYR USA...

I Usa har man ju ett politiskt system som bygger på att sponsring av politisk kandidat som blir president, politiker i senat och kongress. Då blir det ju såklart dom med feta plånböcker som köper sin agenda för USAS politik.

Så förutom att ryska oligarker köpte och hjälpte Trump till sin president post så hade en stor bidragsgivare NRA. NRA har också gett bidrag till republikanska politiker inom republikanerna och 20% av demokraterna. Så nuvarande ordförande är endast fokuserad på försäljningsvinsten från vapen och militärklassade vapen till militär så till civilbefolkning. För honom existerar inte känslor, utan Money Walks and Money Talks. Så NRA:s ordförande har nått sitt mål dom senaste 46 åren att få NRA den mäktigaste organisationen i USA.

Så med den insikten så inser man så länge nuvarande NRA ordförande lever och sitter kvar som ordförande för NRA kommer NRA att styra USA fullt ut. Och USAS politiker blir dess marionetter oavsett parti. NRA ordförande ogillar starkt freds talande kända personer och gör allt i sin makt för att stoppa deras fredspolitiska agenda på ena eller andra sätt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar