torsdag 29 augusti 2019

DEUTSCHE BANK...

Då en sån kändis som Donald Trump kommer in på banken med en rysk oligark för att han ska garantera banklånet kan betalas som annars inte ansågs Trump kunde, är en klar varningssignal.

Som bankledning och koncernchef skulle jag ha inte godkänt den ryska oligarken som garant. Men nu kan tyska banken kräva oligarken på betalning om inte Trump kan betala. Och eftersom oligarker inte klarar av att betala sina egna lyxliv utan har ryska staten som plånbok  både privat och företag.

Men inser att Donald Trump har 2 ryska banker som han har lån i. Sen undrar man om fler oligarker är inblandade i några fler banklån som Donald Trump har. Man kunde i början av han period som president skratta åt hans klumpiga uttalanden, men inte längre. Nu har han blivit en tragisk figur, rysk manipulerad på grund av skulder i ryska banker av oligarker och statsmedia med rysk cynism och förakt.

Att nu republikanska partiet faller sönder och samman för att republikanska politikerna är rädda för att uttala sig mot Trump är tragiskt. Men 35,5% har av republikanska politikerna lämnat till valet 2020 republikanska partiet för att dom tycker Trumps ideologier har förstört partiet.


Det är något att tänka på...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar