söndag 29 oktober 2017

DIGITALA UTPRESSARENS OFFER...


Den ryska digitala utpressaren har offer i 30 länder, bland annat Sverige, Australien, Polen, Italien, Spanien, Turkiet och USA för att nämna några.

Många har sina arbetsdokument och därmed förlorar arbetsinkomst och inte klarar sig ekonomiskt. Många har också förlorat flera års foton på familj och barn. 

Ett sjukhus som behandlar cancer drabbade barn i Sverige fick ett par dagar stänga ner, för att bygga upp ny säkert datasystem för cancer behandlingen av barn. Men nu med nytt system fått igång datorer.

Problemet nu är att då det gäller Putin kommer han att använda detta om han ska hjälpa Interpol med att ge oss dom ryska utpressarna att drabbade länder ska häva sanktionerna mot oligarkerna. 


Så det var därför han ville ha mer kontroll på cybernätet och reducera Interpol och få mer kontroll på Interpol. Nej, nu jävlar börjar det gå för långt. En direkt effekt på statlig nivå som också svider prestigemässigt att reducera statlig affärer så Putin i gengäld för fler statliga affärer ger dom digitala utpressarna får att återfå någon trovärdighet och inte oligarkers banker och Kreml framstå som en organiserad utpressar maffia. Dom får till och med italienska maffian att framstå som kissekatter. Helt sanslöst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar