onsdag 18 oktober 2017

PENSIONÄRER I VÅRA LÄNDER...


Det här bild från Putins Ryssland med pensionärer som tvingas hitta på lagligt sätt extra inkomst och nåt som kan fortfarande ätas. Det ska tilläggas och också att Putin och Kreml eliten har förbjudit alla hjälporganisationer verka i Ryssland. Och dom ryska hjälporganisationer är stämplade som nationellt hot eftersom dom tillhör oppositionen.

Så 2018 med högre gaspriser, högre priser på mat och mediciner men frusna pensioner så kommer nog detta bli en vanlig syn i Ryssland.

Då det gäller övriga länder borde detta vara en varningsklocka för övriga demokratiska länder. Låt inte våra pensionärers hårda slit mynna ut i en tillvaro som denna. Visst med alltmer ekonomiskt påtryck med flyktingar som ebbar ut den socialekonomiska tryggheten, måste nu dessa länder också till att värna dom som nu existerar i våra länder och påtvinga Ryssland att backa den destruktiva bana Putin nu valt med bråkstaken till politisk rådgivare Vlad Surkov.
Om dom nu fortsätter beväpna militanta grupper för att skapa problem för demokratiska länder som också är deras affärspartners, så är det dags att sätta ner foten och praktiskt visa sina länders väljare att denna destruktiva har nått sin absoluta gräns. För att olika länders politiker ska ha nån som helst trovärdighet.

För stora delar av världens befolkning är trött på alla krig, tycker det är tillräckligt med problemen dom olika terrorgrupperna ställer till med runt om i vår värld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar