fredag 13 oktober 2017

SKELLEFTEÅ RYSSLANDS FÖREBILD...


Det är roligt att delar av Ryssland har Skellefteå som vänort och förebild. Som Skellefteå bo känner man sig stolt.

Tänk att lilla Skellefteå med sina 80 000 innevånare är som en egen litet oberoende land i Sverige. Här har vi haft 75 år av socialdemokratiskt styre med senare tid av kryddning av borgerlig politik, för vi har blivit fler borgerliga väljare men gillar mixen av olika politiska nyanser som ekonomiskt gynnat oss alla i Skellefteå.

Det var hit ryska politiker, arbetsförmedlare, folk som jobbade med handikappade människor. Dom var och besökte ett företag som anställt handikappade med olika handikapp, men är produktivt och lönsamt än idag.

Sen har vi ju New Boliden AB som undervisat ryska gruvägare hur man driver och sköter smältverk miljömässigt positivt även hur man tänker och driver gruvor. 

Så gott folk inse att trotts Skellefteå är en del av Sverige, lever vi vårt eget lilla liv här och med det kan vi lära ut en hel del. Vi är som sagt inte rädd för att kavla upp ärmarna och jobbat på golvet för att nå resultat. Dom flesta av Skellefteås politiker kommer från vanliga jobb och haft egna företag. Så här är politikerna förankrade med 2 fötter på jorden.

Så nu är det positivt att ryska ambassadören vill har fredligare tongångar även om dom nu varit som överdoserade hormonella elefanttjurar i porslinsbutik i vatten,på mark såväl som i luften. Bara det är en fast position som håller länge framöver och inte bara en nyck.


Annars kan dom ryska KGB pojkarna få det hett om öronen med svensk hetta. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar