tisdag 24 oktober 2017

ROSNEFTS PLANER FÖR IRAK...

Nu då dom gått på en tillfällig positiv bana som i Syrien. Och ha ryska islamska soldater som talar flytande arabiska, det är ju bra. Men sen så går det åt det negativa destruktiva hållet igen. Med al-Assad bomba ut oppositionens befolkning med inte FN godkända vapen.

Nu tar Rosneft sikte på att Kurdernas före detta olja dom hade ska bli helt ryskt. Först hade Bush klanen klorna i Irakiska oljan, nu som en hoppande kopia gör Ryssland en Bush manöver. Den falska fasaden av att hata USA visar sig vara falsk, dom älskar USA och vill gå 3 steg längre och göra om George W Bush misstag.

Då Putins kompis Rigozin talade om att dom nu ska gå in militärt i Irak, såklart med Rosnefts begär på högsta statliga prioritering. I samband med att Rigozin gick ut medialt med detta uttalande då besköts hans bostad. Man behöver inte vara professor för att se den röda tråden.

Först så gör USA en dunder tabbe och nu ska Ryssland göra samma dunder tabbe. Några förbaskade fredsduvor är dessa pojkar inte kan man lugnt säga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar