måndag 23 oktober 2017

KREMLS MANISKA HETSANDE...


En knivattack på en Kreml kritisk radiostation EKO Moskva, blev en kvinnlig programledare knivskuren i halsen. Men har inga livshotande skador. Attentatsmannen tagit till polishäkte. 

För ett tag sen gick en rysk borgmästare ut och vädjade till extrem patrioter i Ryssland att under VM 2018 inte attackera turister som är där under VM.

Sen har före detta Finlands förre ambassadör nu berättat att han och hans kollegor ofredats från Kremls sida. Sett ur objektiv synvinkel var det idiotiskt och ointelligent gjort eftersom det planeras att Rosatom ska bygga Pyhäjoki kärnkraftsverk. Då sådant beteende fortsätter kommer dom ryska statsbolagen att förlora kunder. Med början med Pyhäjoki som är redan förlustprojekt för aktieägarna. 

Detta ser faktiskt inte bra ut för Kreml med dess statliga teve som spyr sin maniska oligarkiska hatpropaganda, så därför finns det nog orsak att inte deltaga för dom länder som nu Ryssland mobbar i oligarkisk maffia stil. Så ala Capone Vladimir Putin får nog tagga ner betydligt mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar