lördag 23 juni 2018

105 000 000...

Nu har vissa ryska hederliga politiker börjat reagera på plundringen av statens kassa. Man har räknat fram att 105 000 000 ryska medborgare kommer nu framöver hamna under fattigdomsgränsen i Ryssland. Sett ur ryskt perspektiv. 

Ryssland har 125 000 sjukhus med  mögel som är astma framkallande och cancerogena, som vanliga befolkningen går till. Av nu dom pengar som nu kommer in från VM och olja, gaspengarna går större delen jämnfördelat mellan oligarkerna. Sen kommer en miljard € gå till att bygga oligarkerna i Moskva ett lyxsjukhus med 2 stycken lyxvåningar överst i sjukhusbyggnaden.

105 000 000 har inte råd att köpa mat för en månad för att alla pengar går till bostadskostnaden. Det är frågan om barnfamiljer med låga inkomster, pensionärer och pensionerade militärer som inte heller har energikällor till att värma upp sina bostäder eller inkopplat vatten.

Vi vet ju att Kim Jong-Un Nordkorea har sina svältläger men såklart att Ryssland ska vara värre. Det blir stora områden i Ryssland där människor kommer att frysa ihjäl i vinter. Jag skulle i höst akut försätta Ryssland i katastrofläge eftersom ryska kyrkan inte kommer att hjälpa några av dessa 105 000 000 ryska fattiga människor under den ryska vintern, om jag hade möjlighet och var politiker eller minister i Ryssland.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar