lördag 9 juni 2018

STATUS PÅ RYSSLANDS SJUKHUSBYGGNADER...


Då man ser barn med allvarliga infektioner som kräver sjukhusvård och man ser i vilket skick Rysslands sjukhusbyggnader är i med mögel som är astmaframkallande och cancerogena mögel efter väggarna, fönster och tak.

Men oligarkerna anser det är viktigare att superrika oligarker måste ha enorma stora bidrag från statens kassa istället för att se till att underhålla sjukhusbyggnader så att inte den ryska befolkningen drar på sig mer komplicerade sjukdomar förutom för det dom kom in med eller fick som nyfödd på förlossningen,som har liknande status över stora delar av Rysslands sjukhus.

Oligarkernas prioriteringar och syn på vilket värde dom ryska medborgarna har, för det är en klar skillnad på oligarker, politiker i Duman och vanliga väljare.


Man har god lust att sparka ned oligarker av båda könen i en isvak och kyla ned dom egocentriska arroganta oligarkerna rejält, så att dom kanske får lite förstånd infryst i sin hjärna.


Alltfler ryska barnfamiljer och pensionärer får allt mindre i sina plånböcker och har svårt att klara sig hela månaden. Rysk ortodoxa kyrkan verka mer fördöma och håna det allt större antalet fattiga i Ryssland istället för att har hjälpverksamhet för dom extremt fattiga och utsatta i samhället. Man har på försök haft bröd och andra förnödenheter till fattiga i hylla vid kassorna i vissa butiker men då kom rika ryssar i lyxbilar och rensade dom hyllorna, så det blev slut med det. Men frågan är går dom rika kriminella och plundrar ryska kyrkans tänka hjälpverksamhet eller har dom en etisk gräns att plundra ryska kyrkans hjälp till extremt fattiga ryska medborgare.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar