måndag 11 juni 2018

OLIGARKLAND KRASCHAR...


I vissa regioner där det inte bor oligarker och politiker har sophanteringen kraschat. Där bor vanliga befolkningen. Detta är delar där inga turister tillåts komma. För där fungerar ingen gas, avlopp, internet och vägunderhåll. För dom pengar från skatter till statens kassa och från statens kassa till sophantering, vägunderhåll med mera tas av dom oligarker som har företagen som sköter sopor, energiförsörjning, internet och vägunderhåll till deras utländska bankkonton och lyxliv utomlands. Utom det nu uppkomna området utanför Moskva oligarkzon där extremoligarker nu bor som är rädd för utländska länder ska konfiskera deras rikedomar. Som dom inte rör utan får bidrag från statens kassa. I oligarkzon fungerar funkar sophantering, energikällor och internet.

Det finns politiker i vissa städer i oligarkland som försöker ta hand om sin befolkning, dessa ryska städer är vänorter till Skellefteå. Dom är inte många, hit kommer man hur man tar hand om handikappade, utsatta och hjälper fattiga, men även kollar fastighetsskötsel, vägunderhåll, sophantering och även fått veta hur vi som  delägare i kommunägda elbolaget fungerar, som vi Skellefteåbor får ekonomisk utdelning av i form av pengar till vägunderhåll och fastighetsskötsel . Men man inser det är inte lätt att försöka göra rätt saker i oligarkland.

Lönerna i oligarkland har sen 2013 sjunkit med 30%, folket har börjat ses samma ställning som Nordkoreanska slavarna som många företag nu anställer till en betydligt lägre kostnad. Så inom byggbranschen har man Nordkoreanska slavar. Så 35% av befolkningen är nu under fattigdomsgränsen. Och oligarkland kommer snart upp i USA'S antal hemlösa.


Och det är ett sånt här land våra extrempartier hyllar oligarkerna i Ryssland för och vill ha i sitt eget land. LYSANDE UTSIKTER MED NAZISTER OCH EXTREM PARTIER SOM VILL LEDA VÅRA LÄNDER SOM OLIGARKLAND. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar