tisdag 12 juni 2018

TRUMP VISST BERÖM...


Visst beröm ska Donald Trump ha för att fått till ett möte med Kim. Men det är sen år 2000 då Nordkorea lovade kärnvapennedrusta och jobba för fred. Så det återstår en lång process som kommer att fortsätta ganska länge efter att Donald dött av ålderdom. Kim har ju redan sagt att han har förstört kärnvapentestområde några veckor före detta möte. Och det återstår mer jobb in lägre led att utarbeta ramar för nedrustning.

Men jag tycker Usa ska möta upp Nordkoreas nedrustning med motsvarande nedrustning, men placera bestyckade missiler på strategiska ställen längs kusten mot Nordkorea förutom att minska viss mängd militära övningar, inte helt men viss minskning av militära övningar med Sydkorea skulle nog inge Kim med större förtroende för USAS löften och krav. Och inte se USA som ett hot som Kim ser idag.

Sen att inte Donald Twittra ut sitt dåliga humör med negativt uttalande om Kim. Kim är inte som andra ledare utan en känslig minsting i ledagänget, så det gäller för Trump och hans kabinett att hålla tand för tunga i sina tweets i fortsättningen om Nordkorea.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar