lördag 16 juni 2018

OLIGARKER GENERATION 2...


Nu inser man att generation 2 i oligarkkollektivet har nu satt en allt snabbare dränering av ryska statskassan. Nu höjer man pensionsåldern, höjer bensinpriset, höjer pensionen men tripplar skatten på medelinkomsttagarna, låginkomsttagarna, dra in socialbidrag, sjukpenning med mera.


Gott folk det är väldigt synd om oligarkerna, dom är tvingade av sina föräldrar på 50-.-60 och 70-talet att stjäla😭, korrumpera😭, sätta rysk befolkning på svältlöner😭. Det är inte dagens oligarkers fel😭 att dom utarmar Ryssland det är oligarkernas döda föräldrar som uppfostrat sina barn till att göra det dom gör idag.

😭oligarkerna gör bara vad deras föräldrar fostrat dom till, det är inte deras fel 😭, oligarker är bara oskyldiga offer som tvingas dränera ryska statens kassa och utarma befolkningen till extrem fattigdom😭, stackars svaga oligarker.😭 såklart att oligarkerna måste få statliga hundra miljarder USA dollar årligen i BIDRAG dom kan ju inte klara sig dom hundra miljoner USA dollar till 1,2 miljard USA dollar dom årligen får från sina väldigt lönsamma bolag som också statens kassa fyller på varje månad. Det är väldigt synd om Rysslands dyraste bidragstagare oligarkerna generation 1, 2 och nu kommande generation 3. Undra inte på att 20% av befolkningen sätt på svältzoner precis som i Nordkorea😞.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar