måndag 18 juni 2018

RYSSLANDS VERKLIGA FIENDER...

Då oligarkerna börjar skylla att Ryssland ser ut som det gör med mögliga hälsofarliga sjukhus, då inser man att situationen för vanligt folk börjar bli allvarligt.

I vissa städer har man slutat hantera sopor och sopföretagen som får statliga bidrag för att hantera landets sopor är mer fokuserad på allt annat än sköta företagets åtaganden.

Volgograds busshållplatser gömmer man bakom VM skyltar.
Än att bygga små väntrum i glas som förhindrar våldtäkter och brott. så låter dom vanlig befolkning  stå i fuktskadade förfallna busshållplatser.

På Krim lappar man vissa vägar för det blir mer pengar över från dom statliga bidragen.

Så gott folk man undrar vilka är dom verkliga fienderna till Ryssland. I mina ögon är det oligarkerna, för dom äger hela Rysslands företag som sköter infrastruktur, energi och hälsovård och fastighetsskötsel. Inga utländska företag har nåt att göra med detta. Många stora ord men ingen verkstad. Och nu i Moskva ska oligarkerna bygga ett lyxsjukhus åt oligarkerna som nu börjar flytta tillbaka till Ryssland och med 2 lyxlägenheter överst på sjukhusbyggnaden. Detta gör med generation 2 av oligarker. Man kan ju redan ana hur långt sinnessjukt generation 3 oligarker kommer att gå.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar