torsdag 28 juni 2018

KRIGET I SYRIEN SOMMAR 2018...


En granne till Syrien nämligen Georgien har sagt NEJ till al-Assads regim till att flyga in över deras land område till att nå bättre till vad Bashar anser är hotfullt territorium med terrorister. För nu mer är bilderna av dom "så kallade terroristerna", som Putin och al-Assad kallar dom obeväpnade barn och civila. BRA GJORT GEORGIEN !


Putin och al-Assad kommer för evigt vara förknippade med dessa bilder är givet.


Sen har Putin och hans krigsgubbar beslutat ta hem 1000 service tekniker från Syrien vilket innebär att dom "privata" bolagen militärpoliser inte egentligen är privata utan tillhör ryska statens militär. Om man ser det ur teologisk synvinkel. Då inser man om man grovt kalkylerar matematiskt att kriget i Syrien svider i ryska statens plånbok förutom att ha ett stort alltmer bottenlöst hål i oligarkkollektivet. Men det kan nog bli en ganska besk medicin att svälja för gatans gäng i Kreml då han inser vilken räkning för deltagit ensidigt på al-Assads sida i kriget i Syrien. 

Den kommer att vara en gigantisk räkning med tanke på att Syriens oljepengar inte ens täcker en bråkdel av totala kostnaden även inräknad bidraget från IMF.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar