lördag 2 juni 2018

MORDEN I RYSSLAND...

I helgen igen i Moskva sköts en politisk forskare till döds då han satt och fikade bland vanligt folk.

Det är tråkigt men också allvarligt tecken på att oligark styrt Ryssland håller på att haverera. Eftersom man gör bara fasadrenovering så syns varje fall det egentliga förfallet och miljöförstöringen oligarkerna inte vill att vi övriga ska se.

Man inser att Vladimir Putin har en tråkig uppgift i sitt liv, att visa sin och oligarkernas värsta och destruktivaste sida då man styr ett land som nu Kreml eliten nu gör. Maffia betalar folk att förgifta och döda olika folk styret inte gillar vare sig dom är i Ryssland eller utomlands, att som politisk elit tillåta sig sjunka till en sån låg nivå i maffia stil och försöka utrota meningsmotståndare till och med forskare inom en rad olika sektorer.

Dom jag tycker synd om är generation 2 av oligarkbarn som inte förstår vad dom nu fortsätter och försätter sina barn i sin tur i. för naturens räkning kommer och den ska betalas av förövaren, men gamla gubbar och kärring oligarker har tydligen inte förstånd att värna om Rysslands natur eller befolkningen. I det korrupta har oligarkerna har förlorat sin själ och förmåga till empati. En tragisk utveckling dessa 18 år och vad ska nu visa sig dom 6 kommande åren. Att få oligarkiska kollektivet att bli hederliga och återge viss del av vad dom stulet för 18 år sen kommer att bli en extrem svår uppgift. Eftersom dom ser hederlighet och lagar som ett existens hot mot deras liv som människor för generation 2 vet inget annat liv, tyvärr.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar