onsdag 30 maj 2018

ARKADIJ BABTJENKO...


Denna manöver med Babtjenko visar nu mer Kreml egen svaghet slå tillbaka mot dom själva. Då dom blir en del av dom fejkade nyheterna. Det borde göra Dmitry Medvedev humanisträtts professorn orolig för den ryska befolkningen en gång tillhörde och jobbade för. 

Samtidigt som Kreml blev en del av dom fejkade nyheterna så skapades ett misstroende mot Ukrainas sanningshalt i krigsnyheter men det gäller likaså Rysslands jättestora propaganda apparat. Man får inte glömma Porosjenko, Putin, Usmanov, Sechin, Rotenbergi, Peskov  och Lukasjenko var kompisar i en gång i tiden.  

Så blev det bevisat att Kreml tomtarna har betalat en person att fara till annat land för att mörda kritiska röster. Och sen förväntar sig dom oligarkiska idioterna att dom kan locka investerare. För varje mord och mordförsök på dissidenter som tycker och tänker olika i den politiska sektorn så kommer lusten hos utländska investerare att minska. Och morden, mordförsöken blir varningsklocka detta är som väntar med affärer med oligarkiska maffian som tydligen styr Kreml nu helt öppet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar