söndag 27 maj 2018

NORDKOREAS KÄRNVAPEN...

Nu då Nordkorea visade upp för journalister att han sprängde testområdet men dom fick vara på långt håll, så kan det vara ett ordnat sceneri.

Tänk efter han har nu fördubblat dom så kallat fackavgifterna arbetarna betalar i dess så kallade arbetsbrigaderna, vilket Nordkoreas ledning plockar in. Nu gör inte Kim som Ryssland Kreml elit ökar på korruption för egen räkning utan han lägger pengarna på att utveckla mer avancerade missiler i tron av vi litar på han slutat med utveckla kärnvapenmissiler eftersom han har en trovärdig partner i Sydkorea som står vid hans sida.

För efter att se mer om Nordkoreas arbetsbrigader och hur kostnader för slavarna får allt mindre pengar till sina familjer för mat, kläder och andra omkostnader. Så inser man att han ger en föreställning som Kreml eliten gör. Det har ju varit känt sedan länge att Ryssland har kommit överens med Kim om gratis arbetskraft som byggt städer, idrottsarenor och avverkar skog. Det kostar allt mindre men dock kommer pengar till Nordkoreas land så dom kan utveckla sina kärnvapenbestyckade missiler obehindrat. Man biter inte den hand som ger en stora summor i vinst i sina företag trotts att i det land som har världens labilaste ledaren får tillgång till ryskt uran till sina missiler. 

Detta har en bitter bitande negativ tvist på det hela som motverkar arbetet med att reducera kärnvapen och dess destruktiva påverkan på miljön. Så nu nästa sprängtest Kim gör kan inte nån fördöma den sprängningen även om den triggar igång jordbävningar i Japan, östra Ryssland och Kina i första hand.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar