onsdag 30 maj 2018

USA ELLER NATO HOTAR INTE RYSSLAND...


Det är varken EU, NATO eller USA som hotar Ryssland det gör det oligarkiska kollektivet som sprider  sig som en jävla pest runt om i världen.

Förutom att dom dödar miljökritiska ryska röster som värnar om ryska miljön och dödar journalister som värnar om den ryska värdigheten som försöker motverka genomkorrupt destruktiv krigsföring runt om i världen.

Oligarkiska kollektiv äger Rysslands alla företag som kemifabriker, gruvor, vapenfabriker, sophantering, bygga broar, vägar och fastigheter i hela Ryssland. 

1) Sophantering har börjat haverera och sopor börjar nu användas som byggnadsmaterial på landsbygds vägar, som med plaster som bryts ned till mikroplasmer som boskap, älg, rådjur, hjort och fisk får i sig som i sin tur människor får sig. Som i sin tur skadar reproduktionsförmågan hos människor och djur.

2) Kemifabriker lämnar giftigt hälsofarligt avfall i gigantiska avfallsdammar bland bebyggelse, som vid geologiska förändringar sprider sig till dricksvatten och vattensystem till omgivande länder.

3) Gruvornas avfall samlas i stora avfallsdammar som också sprider sitt giftiga avfall till dricksvatten och vattensystem som man delar med befolkningen och med andra omgivande länder, gruvoligarkerna planerar inte och verkställer miljövårdande åtgärder som ansvarstagande företagare idag bör vara.

4) Man underhåller inte sjukhus och kommunala byggnader och har inte gjort dom senaste 18 åren. Vilket har gett Ryssland stora sjukhus hälsofarliga med cancerframkallande mögel efter väggar, tak och fönster i Rysslands alla sjukhus. Utom ett sjukhus som är byggd för 1,5 miljard till oligark eliten. Men eftersom större delen har fastigheter utomlands, lyxbåtar, palats , lyxbilar på deras dagliga agenda så värnar man inte om ryska befolkningens hälsa och välbefinnande.

Det är så man blir det största hälsofarliga hot mot det egna hemlandet som oligarkerna håller på att älska till döds i expressfart. Med negativa effekter som når dom till deras lyxiga bostäder utomlands dom kommande åren.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar