söndag 6 maj 2018

UTLÄNDSKT SPIONAGE...


Då svensk säkerhetspolis går ut och säger utlandsspionage mot flyktingar som befinner sig i Sverige men av andra länder klassas som terrorister, ja då jävlar har det gått utför i Putin stil med etik och moral i vår värld. Men samtidigt som man blir förbannad så hoppas jag verkligen dessa underrättelsetjänster delar med sig till landets underrättelsetjänst om den information dom då besitter.

För det är ju enda effektiva sättet att bekämpa terrorismen och dess destruktiva celler.

Känner man på ett sätt, men man inser att Sveriges politiker måste nu byta strategi hur man tänker om flyktingar. För våran goda vilja och objektivitet börjar nu sina bland den svenska befolkningen som har rösträtt.


Att vi Sverige har tagit emot krigsflyktingar och ställt upp och stöttat upp i FN fredsuppdrag för att stötta större NATO länder i deras områden dom vill ha militäruppbackning kan med tiden rinna ut i sanden om ingen etisk korrigering görs. Och vi måste kanske ibland framöver säga nej till vissa militära uppbackningar på grund av att hjälpen blir bara ensidig. 


Tror det är dags att det är dags att Sverige börja kräva saker och ting i gengäld, så vi inte blir trampade på som en smutsig dörrmatta. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar