lördag 5 maj 2018

RYSSLANDS NEGATIVA UTVECKLING...


Sen Vladimir Putin kommit till makten har det gått utför med Ryssland. Dom utländska företagen som finns med flera kontor i Ryssland har blivit satt under ekonomisk utpressning. Och är försatta i moment 22 kommer varken fram eller bak på grund av att rysk maffia elit får härja fritt mot utländska företag. 

Och om utländska företag vänder sig till ryska rättsväsendet för att få rättvisa mot orättvisa är man totalt chanslös. Det har svenska företag och företagsledare fått bittert fått erfara.

Så då nu Ryssland jämförs med Nigeria är det inte helt fel jämförelse. Så då blir det ryska folkets demonstrationer mot korruption i Ryssland mer välgrundade. Och visar den korrupta elitens blindhet mot verkligheten.

Att korruption försvagar och kväver företagens utveckling och produktivitet. Så under rådande omständigheter så är det bättre om det är möjligt att stänga sina kontor i Ryssland till omständigheterna är klart förändrade.

Synd med sådant intelligens eliten valt att gå till den mer destruktiva känslokalla cyniska arroganta banan, fast dom istället kunnat åstadkomma betydligt bättre resultat än föregående korrupta presidenter som gjorde mindre kupper än från år 2000. Och lämna betydligt positivare arv till sina barn och barnbarn.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar