söndag 6 maj 2018

NYA FÖRETAG & PRODUKTUTVECKLING...


Om man nu startar ett företag och sitter med en bra uppfinning, så lägger man inte upp ritningen på en nätansluten enhet. Anledningen är i och med att vissa länder lägger ner massor av pengar med att anlita hackers som på det sättet kapa åt sig produkten och sätta igång utan uppfinnarens kunskaper en produkt dom inte har en aning varför den kom till. Vilket gör att man inte lägger upp alla detaljer av säkerhetsskäl för att inte bli produktkapad.

Det kväver också öppenheten mot andra länder och deras intentioner då man köper in sig i andra länders nationalprodukt eller då man vill fördjupa samarbete mellan företag och länder. Och omedvetet men på det sättet skapar permanenta murar och därmed skadat förtroende inom företagssektorn och affärssektorn.

Som nyföretagare måste man därför vara ganska försiktig och börja smått och sen bygga upp inom det egna landet, tills man har det mer etablerat. Men man måste hela tiden vara vaksam och varna för kopiorna har sämre hållbarhet än egna produkt. Och det viktigaste inte be om kapitaltillförsel på nätet utan direkt på produkt forum där man har direkt kontakt med riktiga människor.

Så förr var det enklare för då kunde man inte bli produktkapad som man idag kan bli. Det gäller att vara konstant alert och hålla sig uppdaterad vad om händer och talas om på nätet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar