måndag 7 maj 2018

PUTINS FÖRSTA STÖRSTA MISSTAG 2018...


Av alla galna förslag Kremls gamla gubbar hade och har i sina huvuden är Vladimir Putins största och första misstag och blunder att bjuda in ledaren för kriminella mc gäng som startade till hans president installation 7/5-2018.



Hur fan kan han tro att utländska investerare vill investerare vill till Ryssland då ledaren för Nattens Vargar som försett talibaner, DAESH med ryska högteknologiska vapen och TNT för knark.


Det verkar som denna gång det blir en repetition av föregående år. Dessa gråhåriga gubbar och kärringar är fastrostade i styrningen i denna korrupta mega tanker. Hur fan ska man dessa ingrodda gamla garderobslik från andra världskriget komma in på bättre tankebanor, som ger hederliga människor en chans.


Inser det är något extraordinärt som måste få Vladimir Putin att vilja byta bana och göra rätt för sig och sina barn och barnbarn. Dom andra korrupta dammråttorna tror jag inte vill eller har vilja att bli hederlig eller göra nåt ärligt för sina barn eller barnbarn. Dom ser bara till sin korta näsa. Som den dåliga ryska miljön har inte en chans till förbättring i nuvarande oligark styre.

Ryska befolkningen har verkligen mina djupa sympati, samma procedur som dom 18 sista åren.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar