måndag 21 maj 2018

RYSSLAND DÅLIG PÅ PLANERA...

En del av OS fotbollen ska spelas i Kazan och då ska befolkningen öppna sina hem för oss besökare på dessa fotbollsmatcher. Men med dess djupa inrotade korruption kommer deras goda tankar på att visa upp den god bild av rysk infrastruktur och samhälle haltar rejält med Kreml elitens världsbild.

Kazan befolkningen har inget fungerande vatten, avlopp eller sophämtning. Och befolkningen försöker nu göra så fint som dom kan inför OS. Men med inga pengar så kan man inte förbättra och inför skaffa dom saker som toastol, tvättställ, fuktsäkra fastigheter och förbättra vägar så turister kan gå eller cykla obehindrat. 

Det har Kazan politiker från Duman tagit i egen ficka. Så där haltar Kreml elitens goda intentioner och att visa upp ett välfungerande Ryssland. dom mindre oligarkerna följer bara giganterna och deras ageranden. Och då blir deras jobb att bekämpa korruption ett skämt.

Nu i vissa delar av Ryssland har man byggt vägar på landet av sopberget som i vissa städer växer. Där har man miljöfarliga sopor man grävt ner förutom att det stinker. Och såklart oligarkerna inte bor i Ryssland så behöver man inte känna av konsekvenserna av ens destruktiva handlande. Oligarkerna såväl som höga och låga behöver göra om och göra bättre för nu...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar